Durant la visita de Gaspar Llamazares a Lloret de Mar, el diputat gironí Marc Vidal ha anunciat que serà el portaveu de la Comissió d'Investigació de la Sanitat. Tant Llamazares com Vidal han denunciat "la política que se serveix de la gent, i no a la gent".

El diputat del grup de l'Esquerra Plural al Congrés, Gaspar Llamazares, va oferir una conferència que Llamazares ha realitzat a les set de la tarda a la Biblioteca Municipal, amb una assistència d'unes 180 persones.

Durant la roda de premsa ambdós diputats van assenyalar els objectius de les respectives coalicions per a l'any que comença. Per una banda, Llamazares va denunciar les polítiques d'austeritat "que ara ja critica el mateix FMI qualificant-les d'ineficients" a més d'injustes, en opinió del diputat. Per la seva banda, Vidal va explicar que ja abans de l'inici de sessions ha presentat tres propostes de resolució en referència al fracking, la privatització d'ATLL i l'afer de la Cala Juncadella. Ambdós van anunciar que aquest serà un any de treball molt intens als parlaments i de mobilització al carrer.