El Mercat Embolicat de Sant Hilari Sacalm celebra la segona edició diumenge

 

SANT HILARI SACALM | DDG El Mercat Embolicat de Sant Hilari Sacalm celebrarà la seva segona edició el proper diumenge, segons va informar l'alcalde de la localitat, Robert Fauria. Després de l'èxit assolit el passat mes de desembre coincidint amb la posada en marxa d'aquest nou format de mercat, en aquesta ocasió l'Embolicat tindrà com a eix central les rebaixes d'hivern. Amb el lema de "Rebaixat", aquest mercat comptarà amb diversos estands enfocats a les rebaixes d'hivern.
Des de primera hora del matí, es podrà visitar novament el Mercat Embolicat, ubicat al Passeig de la Font del Cirerer, concretament a l'antic garatge Catalunya, al costat de la plaça de l'Ajuntament on s'hi ubica el mercat setmanal.
L'embolicat té com a objectiu complementar el mercat setmanal ampliant l'oferta i, alhora, intentant atreure nous clients tant del mateix municipi com de les poblacions veïnes.
En aquest sentit, Robert Fauria ja va destacar el passat mes de desembre que aquesta iniciativa es posava en marxa també com una nova eina de promoció del municipi.

Enllaços recomanats: Premis cinema