La depuradora i els col·lectors en alta de Font Rubí es posen en marxa per millorar el sanejament de Camprodon

És la catorzena estació depuradora en servei a la comarca del Ripollès

 13:30  

ACN L'Agència Catalana de l'Aigua ha millorat el sanejament de Camprodon (Ripollès) amb l'activació de la depuradora i els col·lectors en alta de Font Rubí. Amb un cost de 791.300 euros, les obres han consistit en una depuradora amb tractament biològic que pot depurar un cabal de 168'2 metres cúbics al dia, així com al construcció de prop de 60 metres de col·lectors. L'aigua tractada per aquesta depuradora retorna al torrent de Font Rubí, de la conca del Ter, i contribueix així la seva millora mediambiental perquè l'aigua pugui ser reutilitzada i aprofitada per usos urbans, agrícoles i industrials.

És la catorzena estació depuradora en servei a la comarca del Ripollès, juntament amb les plantes de Camprodon, Nevà, Núria, Ogassa, Pardines, Planoles, Queralbs, Ribes, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Sant Pau de Segúries, Setcases i Vallfogona de Ripollès.

El programa de sanejament d'aigües residuals urbanes 2005 té l'objectiu de completar i millorar el sanejament de tota la població catalana. Actualment, les depuradores de Catalunya garanteixen el sanejament de més del 95% de la població catalana.

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema