La música, els viatges i el cinema són les aficions preferides pels gironins, segons la informació facilitada per la xarxa social Geonick.com, un cercador d'afinitats que permet als usuaris trobar persones amb qui compartir interessos i inquietuds.

El 20,31% dels usuaris de la demarcació registrats en aquesta xarxa social ideada per l'emprenedor Pau Jané i desenvolupada per la Universitat Politècnica de Catalunya, té la música a la seva llista d'aficions.

Viatjar i conèixer altres llocs agrada al 19,25% i el cinema, al 18,75% dels usuaris.

La fotografia, la informàtica i la lectura estan també entre les aficions més escollides per la gent de la demarcació a l'hora d'entretenir-se.

La literatura, mirar sèries, caminar i les bicicletes tot terreny són altres de les aficions que apareixen als primers llocs del rànquing elaborat a partir dels interessos dels usuaris gironins que fan servir la xarxa Geonick.

En registrar-se, els usuaris poden escriure lliurement, sense categories predeterminades per endavant, fins a una desena de hobbies.

Els hobbies que els usuaris escriuen en el seu registre es creuen amb els de els altres usuaris perquè aquells que comparteixin aficions

es trobin en un mapa.