Dos lladres van agredir el propietari del locutori del carrer Ragull de Ripoll. Els fets van tenir lloc a 2/4 d'11 de la nit de dissabte. A Ripoll només hi ha dos locutoris. El que va registrar l'incident està situat prop del pas a nivell del tren i al costat d'una floristeria. El fet de l'existència de gent a prop va servir perquè algú s'adonés d'anormalitats dins del local i decidís trucar als Mossos d'Esquadra. Després d'enregistrar diverses trucades, les quals ja van definir la possibilitat d'un atracament, la Policia Catalana va arribar al carrer Ragull en tres cotxes amb les respectives dotacions.

Els agents van trobar els assaltants a l'interior del local. Els llades van oferir resistència i van agredir els Mossos. Això no obstant, els van detenir. Eren el veí de Ripoll, Jordi GM de 27 anys, i Jonathan GM de 23 anys i veí de Palafrugell.

Poc després de la detenció, els Mossos van saber que els assaltants havien empès el comerciant amb el resultat de fer-lo caure al terra. La intenció dels agressors , segons els agents, era emportar-se la caixa que conté els diners de les transferències que es fan als locutoris.

Els Mossos imputen als detinguts un delicte de robatori amb violència i intimidació.