La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Banyoles ha organitzat un acompanyament solidari per a les famílies que no poden pagar la hipoteca i que faran petició de la mesura de dació en pagament al Banc Sabadell. En concret, tindrà lloc el dimecres dia 16 a les onze del matí a la seu del Banc Sabadell.

Segons explica l'entitat, en total,una desena de famílies tenien la seva hipoteca a la CAM, però després de la compra d'aquesta entitat bancària per part del Banc de Sabadell, ara s'han d'entendre amb la nova entitat. Per això, la PAH ha decidit fer una petició conjunta al Banc Sabadell per tal que aquestes famílies, que no poden fer front a la hipoteca i estan en risc d'exclusió i desnonament, "tinguin una resposta justa d'aquesta entitat".

L'assemblea de la PAH de Banyoles es reuneix cada dijous al vespre, igual que les de Blanes i la de l'Alt Maresme. Els dimarts al vespre, és el torn de les assemblees de Figueres, Palamós, l'Escala i Caldes, i el dilluns, de Sant Feliu, Arbúcies i Tordera.