La programació del Teatre Municipal de Roses fins per la temporada d'hivern ha incorporat un nou gènere, la sarsuela, en una programació amb una vintena d'espectacles amb teatre, música i dansa o màgia. Entre altres s'hi podrà veure T de Teatre, el Mag Lari o el cantant Adrià Puntí. El pressupost per aquest hivern és de 60.000 euros.

Del 20 de gener al 19 de maig s'aniran succeint representacions els caps de setmana. Es repetirà la fórmula engegada per l'àrea de Cultura de programar activitats al teatre, no només els dissabtes, sinó també els diumenges per afavorir l'assistència d'espectadors i d'acord amb la bona resposta de públic. Segons l'Ajuntament, justament el teatre encara la nova temporada avada per l'èxit de taquilla assolit durant les passades programacions. Es continuarà apostant per propostes adreçades al públic familiar, alhora que es mantenen les que estan consolidades com els concerts de l'associació Viumúsika, la música clássica i el teatre infantil. Alhora es van apostant per anar incorporant de forma gradual nous formats i gèneres amb els quals "poder diversificar l'oferta cultural al municipi i arribar a un major nombre de públics". A la passada temporada es va realitzar I Festival de Flamenc de Roses que va assolir un gran èxit de la taquilla, mentre que per la temporada vinent, amb la sarsuela, hi haurà Àries, Duets i Cors de Sarsuela amb els Amics de l'Òpera de Girona, la primera representació el 20 de gener. També es treballa en donar continuïtat al flamenc amb un espectacle que tindrà lloc a l'estiu, així com portar fins a Roses altres gèneres com el de l'òpera. De l'associació Viumúsika hi haurà quatre concerts (Aurània, Adrià Puntí, Ivan Kovacevic-5Spots i Daniel Higiénico). A banda de la programació, hi haurà una desena de representacions que oferiran a final de temporada les escoles de dansa.

Per totes les representacions organitzades per l'Àrea de Cultura es mantindrà la gratuïtat per als menors de 16 anys, mentre que els menors de 25 anys (amb o sense carnet jove), aturats, jubilats i usuaris acreditats de la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives comptaran amb descomptes. A més, s'obsequiarà cada més amb una entrada gratuïta a una representació als alumnes d'una classe d'algun dels centres d'ensenyament secundari de la població.