Segon intent frustrat d'assaltar la joieria Wesselton de Platja d'Aro encastant-hi un cotxe robat. Entre tres i quatre homes -a les càmeres no queda del tot clar- van intentar-ho ahir a les sis del matí, aprofitant que a aquesta hora no hi ha patrulles de policia al carrer perquè estan fent el canvi de torn. El sistema antirobatori de la joieria, però, va aguantar les envestides i, per segona vegada, els lladres van deixar-hi el cotxe destrossat i van marxar amb les mans buides. Abans, però, van intentar també destrossar la façana de la iogurteria del costat de la joieria, també sense èxit. El desembre de 2009, la Wesselton de Platja d'Aro va patir un altre assalt però els lladres tampoc no van poder fer cedir les pilones d'acer instal·lades a la joieria i destinades especialment a evitar els robatoris per encastament.

La joieria té dos aparadors situats en perpendicular a la persiana, de manera que enmig hi ha un passadís, i dues pilones de ferro que s'enlairen rere la persiana i on hi topen sense remei els cotxes que intenten robar-hi. La disposició de les vitrines fa que tampoc no es trenquin amb les envestides dels cotxes, de manera que els lladres fan poca cosa més que causar danys a la tanca metàl·lica. A les sis i tres minuts de la matinada d'ahir, els lladres hi projectaven a tota velocitat amb un Seat León gris que després es va comprovar que havia estat robat a la província de Barcelona. Després de diverses envestides, van desistir i van maniobrar per intentar encastar-se a l'establiment que hi ha al costat de la joieria: un negoci de venda de iogurts. Tampoc se'n van sortir i van abandonar el cotxe que havien fet servir per a l'encastament i es van ficar tots dins un segon cotxe que s'estava esperant amb el motor en marxa, un Seat Ibiza negre.

La Policia Local de Platja d'Aro va arribar a l'indret quan, segons els veïns, desperts pel soroll de les envestides, feia 30 segons que els lladres n'havien marxat a bord del segon cotxe. Aquest vehicle el va trobar una patrulla del cos municipal al cap d'una estona, aparcat als afores del municipi -a prop de la rotonda de la nàutica, a tocar de la carretera C-31-, i també va resultar ser robat, igual que el primer, a la província de Barcelona. Allà els lladres hi tenien aparcat un tercer cotxe que van fer servir per afagar l'autovia en direcció Girona-Barcelona.

És el tercer assalt a la joieria Wesselton en 12 anys, ja que l'any 2001 ja hi van robar. Pel que fa a allunatges, el passat novembre uns lladres van rebentar amb un cotxe l'aparador de la botiga G-Star, situada gairebé davant de la joieria, i es van endur 500 texans.