El fiscal demana una pena de vuit anys de presó per a un xinès de 34 anys, Fenxing Ch., que va fer compres per valor de més de 1.600 euros amb tres targetes de crèdit falses. Amb quatre dies de diferència, el processat va comprar roba, càmeres de fotos, polseres i cartrons de tabac i, a cada botiga on anava, a l'hora de pagar feia servir una o altra targeta. La policia el va detenir a Tossa de Mar, després que hagués intentat comprar deu cartrons de tabac en un estanc del municipi. L'acusació li imputa un delicte de falsificació de targetes de crèdit en concurs amb un altre d'estafa. El processat porta gairebé dos anys entre reixes esperant judici.

Els fets, dels quals se celebrarà la vista a finals de mes, van ocórrer ara fa gairebé dos anys. Entre els dies 4 i 7 de febrer del 2011, el processat es va dedicar a fer compres amb targetes de crèdit falses. L'home, que és de procedència xinesa i no té els papers en regla, va aconseguir enganyar els propietaris o empleats de fins a cinc establiments diferents. Tenia tres targetes (dues Mastercard i una Visa) amb la banda magnètica alterada. La primera botiga que va rebre la seva visita va ser una franquícia de la firma Burberry's a Barcelona. Hi va comprar 370 euros de roba el vespre del 4 de febrer.

Poca estona més tard, va comprar dues càmeres fotogràfiques per valor de 197 euros a Santa Coloma de Gramenet. L'endemà va anar fins a Blanes (Selva) i, poc després del migdia, va comprar dues polseres que costaven 560 euros i dos cartrons de tabac per 82 euros. El 7 de febrer, el mateix dia en què el van detenir, l'acusat va comprar deu cartrons de tabac en un estanc de Lloret de Mar. En total, les cigarretes costaven 410 euros i, com en la resta d'ocasions, també va pagar amb les targetes de crèdit falses. Poca estona més tard va anar fins a Tossa de Mar, on també va entrar en un estanc i va demanar deu cartrons més de tabac. En va marxar però sense comprar res, perquè l'empleat de la botiga li va dir que no acceptava targetes de crèdit. Al cap d'uns moments la Policia Local l'aturava i l'escorcollava.