El municipi de Tordera torna a comptar amb un cos d'agents cívics al carrer des de principis ?d'any. Es dóna el cas però que difereix del que hi havia l'any passat quan el col·lectiu va néixer gràcies a uns plans d'ocupació de la Generalitat però que va desparèixer a causa que la subvenció que ho feia possible va desaparèixer.

Per aquest motiu, com recorda el regidor de civisme de Tordera, Josep Llorens, l'Ajuntament va crear un grup d'agents cívics voluntaris, que s'integraran a l'Associació de Voluntariat de Tordera i treballaran per seguir informant i conscienciant la població sobre els hàbits cívics i higiènics en els espais tant públics com privats. Un grup que estarà format tant per estudiants, persones aturades i immigrants. El regidor de civisme, Josep Llorens, relatava a Ràdio Tordera que cal destacar "la importància de poder mantenir el grup d'agents cívics per tal de continuar afrontant les actituds incíviques al nostre municipi".

El nou cos d'agents cívics actuarà en les àrees que ho feia l'anterior, és a dir, a les zones amb més presència ciutadana i on es detectin actituds incíviques reiterades, entre els llocs més destacats.