Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 34 anys, veí de Figueres, que havia robat material d'una nau industrial situada a la població d'Hostalets de Llers (l'Alt Empordà) esbotzant la porta d'accés de l'empresa amb el cotxe. Els agents van rebre una trucada alertant sobre la presència d'un cotxe estrany davant la nau i, en arribar-hi, van veure com un home sortia de l'empresa carregat amb diversos objectes. El lladre va intentar fugir però els mossos li van barrar el pas i a l'interior del cotxe van localitzar diversos termòmetres, carregadors de bateries i tisores. El lladre, que té antecedents policials, va passar a disposició del jutjat de Figueres i va quedar en llibertat.

Durant la matinada del passat dimarts 15 de gener, els Mossos van rebre un avís que els alertava de la presència d'un vehicle en una nau industrial de la població d'Hostalets de Llers que, a aquella hora, es trobava tancada al públic.

Una dotació policial es va adreçar al lloc dels fets i, en arribar-hi, els agents van observar que hi havia un vehicle estacionat davant la porta d'accés de la nau, amb els llums apagats i el portaequipatges obert. A més, els mossos van veure com el lladre sortia de l'empresa carregat amb diversos objectes. En veure els agents, l'home va llançar el material a terra, va pujar al vehicle i va intentar fugir. Els agents li van barrar el pas i van agafar-li les claus del turisme per evitar que intentés fugir de nou.

A l'interior del cotxe, els agents van localitzar diversos objectes sostrets de la nau forçada com ara termòmetres, carregadors de bateries o tisores. Després de comprovar que no hi havia altres còmplices a la zona, els agents van veure que el lladre havia rebentat la porta d'accés a la nau, després d'envestir-hi el cotxe diverses vegades.

El lladre, que té antecedents policials, va passar el mateix dia 15 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres. Després de prendre-li declaració, el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.