L'empresari hoteler de Roses Miquel Gotanegra substituirà el desaparegut Jordi Comas com a representant de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona a la patronal FOEG.

La Junta Directiva de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona va acordar per unanimitat dilluns passat en sessió ordinària el nomenament de Miquel Gotanegra i Portell com a representant de la patronal a la Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona, la FOEG.

La Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona és membre de la FOEG i com totes les associacions que en formen part hi té un representant. Fins el 19 de novembre passat el representant de la Federació era el alhora president de la FOEG, Jordi Comas, qui va morir en un atracament al seu domicili de Platja d'Aro.

La presidència de la Federació d'Hostaleria va rebre diverses propostes dels seus membres respete qui podria ser el nou representant a la FOEG. Entre aquestes, l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà va proposar Miquel Gotanegra, vicepresident d'aquesta i de la junta directiva de la Federació, que finalment va ser l'escollit.

Dedicar-hi esforços

Després de la seva elecció, Miquel Gotanegra va dirigir unes paraules a la junta directiva de la Federació, a qui va agrair la confianc?a i va garantir que dedicaria tots els seus esforc?os que la patronal ?hotelera estigués ben representada.

Miquel Gotanegra i Portell és vicepresident de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona en representació de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà. A més és president de l'associació Estació Nàutica de Roses- Cap de Creus, de l'Associacióde Comerciants de Roses (ACOR), membre de la Comissió Assessora i del Consell d'Administració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, així com un dels propietaris de l'hotel Terraza de Roses.

D'altra banda, es tracta d'un empresari molt lligat a les comarques de Girona i amb molts coneixements del sector turístic, tant de les comarques gironines com de Catalunya.