Tossa de Mar repartirÓ prop de 4.500 euros en premis per la rua de Carnaval

Es celebrarÓ el 23 de febrer a les sis de la tarda i l'any passat va aplegar mÚs de 1.000 participacnts

03.02.2013 | 08:16

L'Ajuntament de Tossa de Mar estÓ organitzant una espectacular rua de carnaval pel dissabte 23 de febrer, que comenšarÓ a partir de les sis de la tarda. De moment, les carrosses, comparses, escolars o individuals que s'hi vulguin inscriure gratu´tament ja poden consultar les bases per a participar-hi al web municipal del carnaval.

En total, enguany hi haurÓ prop de 4.500 euros en premis, i s'espera un nivell molt alt a la rua, ja que les colles de Tossa l'any passat es van endur els principals premis d'arreu on van participar. De fet durant la celebraciˇ de l'any passat van participar a la rua de Tossa mÚs de 1.000 persones de set municipis diferents.

El recorregut de la rua de Carnaval d'enguany s'iniciarÓ a la rambla Joan Maragall i s'enfilarÓ per avinguda de Ferran Agullˇ i l'avinguda Catalunya en direcciˇ zona esportiva, al pavellˇ. La rua s'acabarÓ davant el parc de bombers de Tossa de Mar.

DesprÚs del gran Ŕxit de la primera ediciˇ, tambÚ es farÓ el concurs de balls al pavellˇ municipal tal i com assegura l'ajuntament en un comunicat. Finalment, hi haurÓ ball fi de festa amb l'entrega de premis d'aquesta rua que cada any aplega mÚs participants.

Enllašos recomanats: Premis cinema