Aplaudeixo la iniciativa de la gent d'ERC i de la JERC al posar un toc d'humor a l'afer de les zones blaves de Blanes. Ja fa uns mesos, en un article d'opinió titulat "els ous d'or a Blanes són de color blau", ja em vaig posicionar i no cal ser repetitiu. Ara el que comentava és que trobo "catxondo" que els d'ERC en facin mofa amb simpatia. És una manera d'alleugerir el cabreig que poden tenir els blanencs i visitants que es veuen obligats a pagar en pràcticament tot el municipi. No ja a primera línia de mar o al centre, sinó a zones on bàsicament hi viuen blanencs durant tot l'any.

Doncs la gent d'Esquerra de Blanes, segons llegeixo al diari de Girona, han penjat a les xarxes socials uns barrufets pintant zones blaves a tot Blanes. Una acció promocional que només es pot veure a les xarxes socials i a la referència del Diari de Girona del passat cap de setmana.

Davant situacions com aquestes, on els ciutadans i visitants paguen durant tot l'any zona blava encara que sigui per aparcar el cotxe i anar a buscar el pa, o fer el dry martini del migdia, proposo que els cartells de les zones blaves estiguin senyalitzats per barrufets, que de putejar puteja igual perquè s'ha de pagar, però almenys li dóna un toc d'humor i et desperta un somriure.