La tradicional Fira de Sant Antoni d'Anglès es va inaugurar ahir amb la benedicció d'animals a la plaça de la Vila, que es va omplir malgrat la inestabilitat del temps. La fira va comptar enguany amb la presència del diputat al Congrés de CiU, Jordi Xuclà, a més del president del Consell Comarcal de la Selva, Robert Fauria, i l'alcalde d'Anglès, Pere Espinet. La benedicció de la imatge de Sant Antoni i dels animals va ser el tret de sortida de la Fira, que s'allargarà fins avui.

Després de la benedicció, es va fer l'ofici solemne a l'església de Sant Miquel i es va poder gaudir amb visites guiades a l'església parroquial. A més, el barri antic es va omplir de parades d'artesania i es va poder observar bestiar i maquinària antiga, entre les diferents ofertes. També es va poder fer una visita al Vapor de la Burés i diverses exposicions.

Les activitats continuen avui amb la fira d'antiquaris i brocanters al barri del Cuc, més visites programdes per veure el Vapor de la Burés i a dos quarts d'una hi haurà una cercavila amb els vehicles exposats. Cal tenir en compte que aquesta fira acull nombrosos visitants, l'any passat en va tenir més de 20.000.