L'Ajuntament de Vilafant ha demanat un canvi de destí d'una subvenció del PUOSC per a la rehabilitació de Palol Sabaldòria per a la creació d'un centre d'interpretació del patrimoni natural per tal d'utilitzar-la per al projecte de creació d'una vorera a la N-260 i per a la tercera fase del pavelló poliesportiu. S'espera obtenir altres ajudes per continuar les tasques al conjunt de Palol Sabaldòria, on hi ha una masia i una església i restes arqueològiques.

S'havien aconseguit inicialment uns 400.000 euros per rehabilitar el conjunt i convertir la masia en el centre d'interpretació natural. L'Ajuntament havia d'aportar una part important de la resta dels diners per a la rehabilitació. L'alcaldessa, Consol Cantenys, va informar que s'ha decidit destinar-ho a dues obres que requereix la població, el voral lateral de la N-260 proper a l'estació del TAV, al qual es destinaran 248.600 euros i la resta, a la tercera fase del pavelló poliesportiu.

En el primer cas remarquen que la zona de l'Arengada pateix mancances i l'obra contribuirà a la dinamització econòmica. A més, remarquen que és una via limítrofa a la N-II i propera a l'estació del Tren d'Alta Velocitat. Pel que fa a la reforma del pavelló, l'Ajuntament considera que és de gran importància per poder donar per acabats els treballs i tenir l'equipament acabat.

Sobre el conjunt de Palol Sabaldòria, Consol Cantenys va informar al darrer ple que es farà conservació de les obres que s'han anat fent fins al moment i que, d'altra banda, s'espera poder rebre altres ajudes que, si l'aportació municipal és menor que la que implicava el PUOSC, permetria continuar aquests treballs.