Els Mossos d'Esquadra han detingut els autors d'un robatori amb violència que va tenir lloc el passat 14 de gener. Cap a quarts de cinc de la tarda, un home de 73 anys va ser agredit per dos homes mentre feia llenya en un bosc de Palafrugell. Els lladres, que anaven armats amb un pal de fusta, li van donar una forta empenta i el van fer caure a terra, provocant-li contusions a les cames i al maluc. Després li van exigir que els donés tot el que portés a sobre i li van robar diners i objectes personals. Els dos lladres, dos joves de 23 i 21 de la mateixa població, van fugir del lloc dels fets però la policia va detenir-ne un d'ells el mateix dia 14. L'altre el va localitzar i detenir el 18 de gener.

Els fets van tenir lloc la tarda del 14 de gener en un bosc de Palafrugell, on la víctima estava fent llenya amb una serra. Mentre estava enfeinat, van aparèixer dos joves armats amb un pal de fusta i el van empentar amb força fent-lo caure a terra. A resultes de la caiguda, l'home -que té 73 anys- va patir contusions a les cames i el maluc.

Després de l'agressió, els lladres li van exigir que els donés tot el que portés a sobre i van fugir del lloc dels fets a tota pressa amb diners i objectes personals de la víctima.

Els mossos, després de tenir coneixement del cas, van iniciar una investigació per determinar qui haurien estat els autors del robatori amb violència. La recollida d'indicis va portar la policia a identificar i detenir un dels lladres unes hores després del robatori violent. El segon autor va ser localitzat quatre dies més tard i també va ser detingut.

Els arrestats són Ahmed D., de 23 anys i veí de Palafrugell, (detingut el 14 de gener) i Mohamed D., de 21 anys i també veí de Palafrugell (detingut el 18 de gener). Tots dos tenen antecedents i després de declarar davant del jutge han quedat en llibertat amb càrrecs.