Els Mossos han detingut aquest dimecres dos joves de 20 i 23 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Palafrugell i Palamós, per robar 2.600 euros de la caixa forta d'un domicili de Palafrugell (Baix Empordà) el passat 30 de desembre. Els dos lladres van amenaçar una de les persones que vivia al domicili amb un ganivet de grans dimensions exigint-li que li entregués els diners que tenia amagats a una habitació. La víctima els va donar la clau de la caixa forta i els lladres es van emportar 2.600 euros en efectiu. Es dóna el cas que els lladres coneixien a la víctima ja que un d'ells havia sopat a la mateixa casa el dia abans de l'assalt i, per això, sabia on guardaven els diners.

Els fets es remunten al passat 30 de desembre quan, pels volts de les vuit del vespre, quan els dos lladres van assaltar un immoble de Palafrugell. En aquell moment es trobava una persona amb el seu fill a l'interior del domicili i, en sentir el timbre, va obrir la porta. Els dos lladres, que anaven encaputxats, es van abalançar contra la víctima, la van amenaçar amb un ganivet de grans dimensions i van exigir-li que entregués els diners que tenia a l'habitació.

La víctima els va donar la clau de la caixa forta i els assaltants es van emportar 2.600 euros en efectiu. Les tasques d'investigació dels Mossos d'Esquadra van permetre determinar que els autors de l'assalt violent i les víctimes es coneixien. De fet, un dels autors del robatori havia estat sopant a casa de les víctimes la nit anterior a l'assalt i tenia coneixement que guardaven diners en metàl·lic a la caixa forta de l'immoble.

La investigació dels Mossos d'Esquadra ha permès detenir aquest dimecres els dos joves assaltants, F.C.B i A.N.B..