Enxampen dos joves a la Jonquera venent substàncies estupefaents

Un dels detinguts, de 19 anys i sense domicili conegut, ja ha ingressat a la presó

 

LA JONQUERA | DDG Els Mossos han detingut dos joves de 19 i 24 anys d'edat com a autors d'un delicte contra la salut pública a la Jonquera. Arran d'un dispositiu de vigilància per controlar la venda de substàncies estupefaents a la ciutat, els agents van localitzar un focus de venda davant d'un hostal d'aquesta població. Els Mossos van observar com un home amb una motocicleta s'aturava davant dels joves, mantenien un diàleg i, posteriorment, els detinguts li entregaven una bosseta blanca que contenia un gram de cocaïna. Els agents van aturar els joves i durant l'escorcoll van localitzar diversos bitllets. Els dos detinguts tenen antecedents penals i un ja ha ingressat a presó.
Els dos detinguts són Said A. -de 24 anys, veí de la Jonquera i de nacionalitat marroquina- i Faical S. que té 19 anys, de nacionalitat marroquina i sense domicili conegut. Els Mossos van enxampar els joves arran d'un dispositiu de vigilància a la Jonquera per tal de controlar la venda de substàncies estupefaents a la ciutat. Els agents van localitzar un focus de venda davant d'un hostal de la ciutat i durant la investigació van observar com dues persones actuaven de forma estranya i esperaven davant d'aquest establiment.
Cap a dos quarts de vuit del vespre del 18 de gener, un home amb una motocicleta es va aturar davant dels joves i va mantenir un petit diàleg amb ells. Una d'elles va fer una senyal amb la mà oberta i va senyalar el rellotge.
Els dos joves van marxar del lloc i al cap de cinc minuts es van retrobar amb el conductor de la motocicleta davant de l'hostal. Va ser llavors quan els agents van veure com un dels detinguts entregava una bosseta blanca al conductor i, aquest, al seu torn, li donava uns bitllets.

Enllaços recomanats: Premis cinema