La regidora d'ERC a Olot, Clara Casanovas, va reclamar pel mal estat de conservació dels espais de la perifèria de la ciutat: la font Moixina, l'espai de Tussols i la zona de Boscdetosca. Va queixar-se que la zona de la Font Moixina no hi ha prou contenidors, que a l'espai Tussols ningú buida la paperera i que a la zona de Boscdetosca hi ha construccions que afecten el paisatge. A la comptablització, va afegir-hi les barraques i els hivernacles dels horts del centre. Casanovas va explicar que "Olot és un indret on la gent ve a veure el paisatge". Va afegir que "per això cal tenir-ne cura".

En tant que solució per l'espai de Boscdetosca va proposar la creació d'una comissió formada pels ajuntaments d'Olot i de les Preses, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, la branca agrària de l'IES Garrotxa i els veïns.

La primera resposta va anar a càrrec del regidor d'Urbanisme, Miquel Àngel Zarza (CiU). "En breu podrem presentar un treball d'ordenació efectuat per tècnics i que presentarem als veïns i empreses de la zona", va dir.

Després, la regidora de Medi Ambient, Anna Linares (CiU), va explicar que també treballen en un reglament pels horts. "És un tema complicat perquè cada zona té costums diferents i no hi ha una normativa apropiada", va dir. Va avançar que abans de la primavera podrà presentar un treball fet en col·laboració amb els serveis socials.

La darrera resposta la va fer l'alcalde, Josep Maria Corominas (CiU). Va recordar que la zona de la Moixina està condicionada al fet de ser reserva integral del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Va assenyalar que els veïns també demanen més punts de de llum i no els poden satisfer.