Un home ha resultat ferit lleu al braç, a la mà i a la cama per una perdigonada aquest dissabte al vespre a Palau-savardera (Alt Empordà). La víctima és un veí del municipi que viu en una barraca situada en un camí rural que uneix els termes de Roses i Palau-saverdera. En principi, dos assaltants van trucar a la porta de l'habitatge i quan la víctima va obrir, va rebre una perdigonada. L'home va resultar ferit lleu al braç, la mà i la cama i va ser traslladat a l'Hospital Trueta de Girona. Fonts del centre hospitalari han assegurat que es troba ingressat a planta. L'alcalde de Roses, Carles Pàramo, ha ressaltat que ara fa un any i mig un familiar de la víctima va patir un altra perdigonada.

Algunes fonts apunten que la víctima seria un familiar del reconegut motorista Maverick Viñales i, en principi, l'atac podria ser una venjança per motius desconeguts.

Els Mossos d'Esquadra han assegurat que els fets es van produir entre les deu i les onze de la nit d'aquest passat dissabte i que la víctima va rebre dos perdigonades. Els agents ja han obert una investigació per esclarir l'incident. En principi, els Mossos han descartat que fos un robatori.