L'home que va patir dos trets el divendres en una barraca entre Pau i Palau-saverdera es troba ingressat a l'Hospital Josep Trueta de Girona fora de perill. La víctima va rebre un parell de trets a la mà i va haver de ser traslladat a l'hospital gironí, on ahir mateix, segons fonts sanitàries, ja el van traslladar a planta.

El succés va passar divendres entre les deu i les onze de la nit en una barraca del paratge de Mas Blanch, al terme municipal de Pau, prop de la carretera que va de Palau-saverdera a la urbanització de Santa Margarita de Roses.

Segons el relat policial, dos individus es van acostar fins a la barraca amb una escopeta i un ganivet de grans dimensions. En sortir la víctima li van disparar dos trets que li van afectar un braç i una mà.

Posteriorment els lladres van marxar enmig dels crits dels gossos, que moments abans haurien alertat els ocupants de la barraca que algú s'acostava a la finca.

Els Mossos d'Esquadra van descartar, en principi, que es tracti d'un cas convencional de robatori i assalt violent a vivenda, com els que s'han produït aquests darrers mesos a la Costa Brava. Fonts policials apunten a una possible venjança o ajustament de comptes sense que es descarti cap hipòtesi, ja que el cas segueix investigant-se i ahir encara no s'havia produït cap detenció ni avenç en la investigació del cas que hagués transcendit.

Algunes fonts havien explicat que la víctima seria un parent de Maverick Viñales però la família del pilot de motos rosinc ho ha desmentit. L'alcalde de Roses, Carles Páramo, va apuntar a una possible vinculació entre aquest cas i un de molt similar que va passar l'agost del 2011.

Llavors, un veí de Roses, Emilio Viñales, va rebre un tret d'escopeta mentre caminava per la carretera, caçant llagostes, segons el relat de la víctima. Aquest incident va succeir a la carretera entre Palau-saverdera i Roses, molt a prop d'aquesta zona.

Els Mossos d'Esquadra no van confirmar si les dues accions tindrien relació tot i que van ?assegurar que l'equip que investiga el cas analitzarà totes les hipòtesis. Tampoc van confirmar la identitat de la víctima, però sí que van dir que no es trobava greu i que estava fora de perill. Una afirmació que l'hospital Josep Trueta de Girona va confirmar en assegurar que el ferit es trobava des d'ahir ingressat a planta.