Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 20 de gener a Palafrugell un home de 47 anys, Manuel F.C., de nacionalitat espanyola i veí de Figueres, per cometre un robatori en una pedrera d'Ullà (Baix Empordà). Segons fonts policials, cap a quarts de sis de la tarda, els Mossos es van dirigir cap a la pedrera després de rebre un avís que s'estava produint un robatori amb força i hi van veure una furgoneta que fugia a gran velocitat. Els agents la van seguir i li van indicar que s'aturés, tot i que el vehicle va escapar circulant temeràriament fins que finalment es va parar i la policia va atrapar un dels seus tres ocupants.

Finalment, el conductor de la furgoneta, va parar el vehicle i aprofitant la proximitat del cotxe policial, va efectuar una maniobra de marxa enrere i va col·lisionar amb els mossos. Tot seguit, les tres persones que viatjaven dins de la furgoneta van sortir del vehicle i van començar a córrer camp a través.

Els agents van atrapar una d'aquestes persones i després d'identificar-la, van detenir Manuel F.C. com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. Els mossos van fer una recerca per tal de trobar les altres dues persones, però no les van localitzar. La investigació no es dóna per tancada a l'espera de poder detenir la resta d'autors del fet.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 20 de gener a disposició del jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.