Els Mossos van detenir dissabte a Vila-sacra dos homes, Xhuljan A, de 21 anys i nacionalitat albanesa, i Hammou B, de 50 i nacionalitat marroquina, per intentar robar en una casa mentre els amos dormien. Els fets van passar la matinada del mateix dia al municipi. Els propietaris es van despertar en sentir sorolls i el lladre va fugir saltant per un balcó. A prop l'esperava un turisme. Davant d'això, diverses patrulles van establir controls de pas i, en un d'ells, van intentar aturar un turisme i va fugir.

Despres d'una breu persecució, el van aturar i dins del maleter hi van trobar un monitor d'ordinador, una videoconsola i un sintonitzador de TDT, entre altres objectes. La investigació segueix oberta perquè creuen que el material podria provenir d'algun altre robatori. Tot i que tenien antecedents, el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Haixix a la Jonquera

La Guàrdia Civil també va detenir diumenge a la Jonquera un home de nacionalitat italiana que pretenia sortir d'Espanya en direcció a França amb 150 quilograms d'haixix amagats en un doble fons sota els seients davanters del cotxe. Uns agents el van localitzar mentre feien tasques de vigilància.