L'agrupació d'ICV-EA de Sant Feliu de Guíxols està disposada a tornar a portar al Parlament català la reobertura del pas públic per la finca ocupada pel Club de Mar, vist que encara no s'ha complert el mandat aprovat l'any passat que comportava l'enderroc del mur de Can Rius i que establia que s'havia d'haver executat abans del 30 de juny de 2012.

En aquest sentit, la formació ecosocialista lamenta que el Departament de Territori i Sostenibilitat va mantenir-se en silenci "escandalós" mentre va ser dirigit per l'anterior conseller, Lluís Recoder. Així, amb l'arribada de Santi Vila al capdavant, "exigim una resposta clara".

Per ICV, el tancament de l'accés pel litoral al Club de Mar "és un escarni a la ciutadania de Sant Feliu i un clar despreci al mandat del Parlament de Catalunya". Per aquest motiu, a més de portar de nou una proposta de resolució perquè el Parlament es pronunciï de nou favorablement a l'obertura de l'espai, Iniciativa anuncia noves mobilitzacions per reivindicar que l'accés hi esdevingui públic.