El grup del PP de Blanes va acusar ahir el Govern municipal -format pel PSC- d'haver "hipotecat el present i el futur" del poble i dels governs que vindran amb la concessió per 10 anys de les zones blaves "tan sols per quadrar els pressupostos". Els populars també creuen que el consistori hauria d'haver continuat sent el gestor de les zones de pagaments del municipi per aconseguir ingressos: "Si era qüestió d'habilitar zones blaves per assegurar uns ingressos per l'Ajuntament podien haver-ho gestionat nosaltres mateixos i així continuant sent amos i senyors de les nostres decisions".

A més, el portaveu del PP, Salvador Tordera, va posar de manifest el negoci que farà l'empresa Saba, que ha estat la guanyadora del concurs. En aquest sentit, Tordera va explicar que l'Ajuntament ha pagat 1,7 milions d'euros a Saba per 10 anys -és a dir, 170.000 euros anuals- i, en canvi, segons càlculs fets pel mateix PP, l'empresa en podria arribar a treure fins a 1,3 milions d'euros anuals. Tordera va explicar que han fet els càlculs només amb 150 dies, que serien els tres messos d'estiu, i comptant unes 3.000 places aproximadament i amb una ocupació de 4 hores diàries a una mitjana de 0,75 euros per hora i el resultat serien aquests 1,3 milions anuals. "I això fent el càlcul a la baixa i només a l'estiu", va matisar Tordera, que va afegir que ja van fer propostes i no els van escoltar.

Per altra banda, el PP va denunciar que "troben a faltar un lideratge" al poble. "El poble està estancat, no tira endavant. A l'equip de govern tant sols li preocupa quadrar el números, passant del habitants i dels seus problemes. Ja portem mes d'un any amb aquest equip de govern i no veiem il·lusió en res". A més, Tordera va afirmar que en el darrer pressupost aprovat no hi ha inversions, malgrat que hi haurà ingressos extra. "La qüestió és anar collant els cargols als ciutadans", va concloure.