La mostra comercial de rebaixes de Banyoles, Firestoc, arribarà a la seva setzena edició aquest cap de setmana, muntant les seves parades a les instal·lacions del pavelló de la Draga.

La fira, que comptarà amb els estands de quaranta comerciants, -una xifra similar a altres edicions- estarà oberta els dies 2 i 3 de febrer de les 10 del matí a dos quarts de 9 del vespre.

Les persones que comprin a Firestoc, igual que en edicions anteriors, podran participar en un sorteig de sis vals de descompte per valor de 40 euros; aquests vals es poden bescanviar en un dels establiments de restauració adherits a aquesta promoció, que finança l'Associació de Comerciants de Banyoles i del Pla de l'Estany (ACB).

Firestoc disposarà de parades en les quals es vendran productes de moda, complements, calçat, elements de la llar, material d'esport i alimentació; a més, els visitants que acudeixin al certamen comercial de rebaixes d'hivern tindran a la seva disposició places d'aparcament gratuïtes i servei de bar.