Un motorista que circulava a cavall d'una Yamaha 1100 per la carretera de Girona a Quart -la C-250, que surt del carrer del Carme-

va patir un accident en atropellar un senglar que va entrar de cop a la via. El sinistre va ocórrer passat un quart d'onze del vespre de dimarts quan l'home, de 55 anys, circulava en direcció Quart. La patacada li va suposar lesions al tòrax i també va provocar la mort del porc, segons informen els Bombers de la Generalitat. Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de l'accident.

D'altra banda, la unitat d'atestats de Trànsit dels Mossos investiga les causes d'un altre accident que va ocórrer una estona després, a dos quarts de dotze, quan dos cotxes van topar de cara al tram de la carretera de Banyoles, la C-66, que intersecciona amb la N-II per dirigir-se cap a Girona o Sarrià de Ter. Un BMW on viatjava un home sol va topar contra un Skoda Fabia menat per una dona, que també viatjava sola. Les dues persones van patir fractures a les cames i van ser traslladades a l'hospital Josep Trueta de Girona. La causa del sinistre apunta a una distracció.