El regidor d'Urbanisme, Miquel Àngel Zarza (CiU), va explicar que l'Ajuntament estudia la possibilitat que els aparcaments de can Tané es reparteixin en una part de parquimetres i en una altra de zona verda. Zarza, en el darrer ple, va assenyalar que les obres de conversió de l'espai de l'antiga fàbrica de can Tané estan quasi acabades. "El mur de contenció està acabat" va dir. L'espai està previst per 43 places d'aparcaments separades per un mur de contenció que salva el decalage entre el carrer Verge del Portal i la plaça Capdenmàs. Zarza va explicar la situació de les obres dels aparcaments de can Tané arran d'una petició de la regidora, Clara Casanovas (ERC).

La regidora republicana va fer referència a les obres de millora de la zona d'aparcaments de la Illa de Mas Closells, entre els carrers Closells i Pou del Glaç. Va demanar de fer un intercanvi de places de pagament entre l'Ajuntament i l'empresa concessionària dels parquimetres.

La proposta era convertir en zona de parquimetres les places d'aparcament del la illa de mas Closells. És a dir, Casanovas volia fer la permuta de les 69 places d'aparcament lliure de la Illa de Mas Clusells per places de zona blava del centre. Un dels raonaments de la regidora d'ERC va ser que "can Tané anirà per llarg".