S´enfonsa un pesquer al moll del port de Roses

Dues grues i dos equips del GRAE subaquàtic treballen per extreure l'embarcació

 20:30  
Montserrat Empordà.
Montserrat Empordà. emporda.info

ACN Un vaixell pesquer de 15 metres d'eslora que es trobava al moll del port de Roses (Alt Empordà) s'ha enfonsat parcialment aquesta tarda. Els fets han succeït al voltant de dos quarts de quatre de la tarda quan, per causes que es desconeixen, ha entrat aigua al vaixell i l'embarcació ha començat a enfonsar-se. L'embarcació, com que estava amarrada al moll, només ha quedat parcialment submergida. Dues grues i dos equips de submarinistes dels GRAE subaquàtic estan treballant en el lloc dels fets per extreure l'aigua de l'interior del vaixell i poder-lo aixecar sense que es trenqui. Els Bombers han instal·lat les barreres d'anticontaminació per prevenir possibles vessaments de petroli.

Fonts del port de Roses han explicat que és possible que la barca, que és un vaixell teranyina, hagi tingut algun problema amb una de les vàlvules que es troben per sota de la línia de flotació i que permeten tancar o obrir el flux d'aigua fins als diferents serveis de l'embarcació com per exemple, el motor.

De moment, els Bombers han aconseguit passar diversos cables per sota l'embarcació i estan buidant l'aigua de l'interior del vaixell perquè les dues grues puguin treure'l sense trencar-lo.

En el moment dels fets no hi havia ningú a l'interior del vaixell i l'incident no ha causat cap ferit.

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema