L'Ajuntament de Roses ha ordenat el tancament temporal de la discoteca Chic perquè assegura que no es garanteixen les condicions de seguretat per als assistents.

La discoteca pateix "greus deficiències" que han estat motiu de reiterats requeriments des del 2009. Davant l'incompliment i el risc per les persones, el Govern ha decidit clausurar-lo. Es podrà reobrir en el moment que s'hagi resolt.

La instal.lació contra incendis, l'elèctrica, les portes d'emergència, algunes d'elles bloquejades, són alguns dels sistemes que requereixen una intervenció perquè no estan en les condicions òptimes per garantir la seguretat. El regidor de Medi Ambient i Activitats, Carles López, remarca que "no podem, tal com sabem com està, que ara entrin 2.500 persones i passi qualsevol cosa", però afegeix que "el tancament no és definitiu i en el moment que estigui resolt podran reobrir". La situació no és nova. Cada quatre anys els locals passen inspeccions i el 2009 un informe d'una entitat acreditada per la Generalitat va revelar la situació. Des de llavors s'ha requerit resoldre-ho.

Els responsables del local informaven ahir en un comunicat al compte de Facebook que ahir, quan s'esperava la festa de carnaval, no obririen però que aquesta mateixa setmana havien acordat que farien obres. La discoteca, que fa 33 anys que funciona, recentment ha canviat de propietari.