La consolidació d'una activitat iniciada l'any passat és un bon senyal que la suma d'esforços té els seus fruits.

Per segon any consecutiu, els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa s'han posat d'acord no per contraprogramar uns amb els altres, espectacles o festivals, sinó al contrari, per sumar i diversificar. El carnaval d'enguany se celebrarà durant dos caps de setmana gràcies a la suma de les sinergies d'aquests municipis.

Aquest cap de setmana mateix podrem gaudir en dies diferents de la Festa, ahir a Lloret de Mar, avui diumenge a Blanes i el tercer, el de Tossa de Mar el dia 23.

Vull felicitar els alcaldes, Josep Marigó, Romà Codina i Gisela Saladich per la consolidació d'una iniciativa que ajuda a la interacció dels pobles i que pot fer que els participants i les carrosses d'un municipi participin en l'altre i a l'inrevés. La feina feta pels regidors dels ajuntaments, Lara Torres a Blanes, Ester Olivé a Lloret i Ignasi Sallés a Tossa i la dels seus tècnics han estat imprescindibles per posar ordre a l'enrenou "carnavalesc".

La promoció de la Costa Brava Sud és una assignatura pendent de molts governs d'aquests municipis, que sembla que al final han coincidit. M'expliquen que ara estan treballant en la cultura, la programació coordinada d'obres teatrals entre Blanes i Lloret. Aquest tipus de sinergies ajuden a descobrir els valors del poble veí en el qual, per proximitat o per altres coses, ni t'hi has fixa't.

Que aquests dies de carnaval, de xerinola i gresca ens facin ?obli?dar la cruesa de l'actualitat. Bona gresca i més carnaval.