El Moviment Independent de Lloret (Millor), partit a l'oposició, s'ha mostrat crític davant la dimissió parcial de Josep Valls, extinent d'alcalde de la localitat selvatana i regidor d'Urbanisme en l'època que Xavier Crespo ostentava l'alcaldia. Valls va anunciar divendres passat la seva renuncia al càrrec de tinent d'alcalde de Lloret de Mar degut a la seva imputació en el cas Clotilde.

Tanmateix, tot i renunciar a la dedicació parcial i a les responsabilitats de govern, Valls mantindrà l'acta de regidor, fet que Millor ha catalogat d'una "greu falta de respecte i engany cap a tots els ciutadans de Lloret". Segons el mateix partit, el fet que Valls segueixi mantenint l'acta de regidor no fa més que "malmetre la imatge del consistori i del poble".

El partit independent de l'oposició veu en el fet de mantenir a Valls com a regidor sense funcions una estratègia per evitar que aquest perdi el seu càrrec, i conseqüentment el sou corresponent, al Consell Comarcal de la Selva i critica que se li segueixi pagant un sou mensual des del consistori: "Mantenir el senyor Valls com a regidor sense funcions és utilitzar els recursos econòmics de tots els ciutadans per què aquest tregui un benefici per escalfar la cadira durant els dos anys que queden".

El partit parla de "dos anys" ja que considera que difícilment Convergència i Unió mantindrà a Valls dins les llistes de les properes eleccions municipals. A més, des de Millor dubten que el cas Clotilde es resolgui al llarg dels propers dos anys.

Millor i PP han demanat la celebració d'un ple extraordinari "per rebre les explicacions pertinents". Mentrestant, les formacions segueixen demanant la dimissió de Josep Valls: "Per sanejament polític hauria de plegar i donar pas a un altre regidor de la seva llista que treballi pel poble i pel bé d'aquest, no fent ús del seu càrrec per interessos personals".