El Comitè Executiu provincial del PPC va escollir dijous per ?unanimitat Manel Escobar com a nou secretari general a Girona. Escobar era fins ara vicesecretari de ?Política Municipal del PPC de Girona i subsituirà José Luís Montero, que ha hagut de deixar el càrrec per problemes personals. Escobar va agrair ahir els suports rebuts però va assegurar que "per mi no ?comença una nova etapa sinó que segueix". Escobar va manifestar que "seguiré treballant pel partit com fins ara i estic al vostre servei com ho he estat sempre". Manel ?Escobar va ser el número 3 de la candidatura gironina tant les elccions al Parlament i a les Eleccions ?Generals del novembre del 2011.

El president provincial, Enric Millo, va explicar que Escobar ja forma part de la comissió permanent del partit i es va mostrar "convençut que serà un bon secretari general perquè a Manel Escobar l'avala la seva gran experiència política i l'alt coneixement que té del partit, és una persona de la meva confiança i de la de tots com ho demostra el que hagi estat escollit per unanimitat".

Per Millo, "si una estructura funciona no cal canviar-la sinó reforçar-la per seguir treballant per consolidar els resultats obtinguts en les darreres conteses electorals, els millors de la història del PPC de Girona, i per continuar creixent a les comarques gironines".

El líder popular va reiterar el seu compromís ferm amb el projecte del PPC de Girona i va dir que "tenim molta feina per davant, els ciutadans esperen de nosaltres que treballem per millorar la situació actual i que no escatimem esforços per aconseguir superar la greu crisi econòmica i per ajudar a aquells qui més ho necessiten". "Al PPC tenim molt clar que avui el més important és dedicar-nos a aconseguir la sortida de la crisi, la recuperació econòmica i la creació d'ocupació i no perdre el temps en projectes rupturistes que no ajuden en res a superar l'actual situació", va dir Millo.

Suport de la direcció

El Comitè Executiu Provincial de dijous va comptar amb la presència del coordinador territorial del PP, Ramon Moreno, de la vicesecretària d'organització del PPC i vicepresidenta tercera del Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat, i del secretari general del PPC, Jordi Cornet. Moreno va destacar "el bon equip de treball del partit a Girona" i va manifestar que "Catalunya i Girona són un exemple de funcionament per la direcció nacional del PP".