Els Guapus de Tossa de Mar van guanyar aquest dissabte el concurs de Carnaval celebrat a la seva població en la categoria de millor carrossa, després d'imposar-se també a Blanes i Lloret de Mar. Més de 1.000 persones van participar dissabte a l'espectacular rua de Tossa de Mar, la "Ressaca del Carnaval". Enguany, la rua tornava a ser molt esperada perquè les colles de Tossa havien tornat a aconseguir els principals premis en carrosses i comparses en els carnavals de les poblacions veïnes de la Selva Marítima i l'Alt Maresme. I a Tossa tampoc van fallar.

En la categoria de carrosses, els primers, doncs, van quedar els Guapus i per darrera Canya i conya i, en tercer lloc, Tik-Tak. Després, pel que fa a comparses, els primers classificats van ser Acadèmcia Wellcome; segons La Mar Salada; i tercers Associació de veïns de Santa Rosa. I pel que fa al premi especial de coreografies en els balls al pavelló, hi va haver un empat entre Els Guapus i Tik-Tak.

El regidor de Festes, Ignasi Sallés, va qualificar de "gràn èxit" la rua de Carnaval de Tossa, ja que "hi ha hagut una major afluència tant de participants com de visitants, que ja reserven cada any la data per venir a un dels carnavals més espectaculars de la comarca de la Selva".