El segon tinent d'alcalde de Vidreres Jordi Gómez (CiU) ha dimitat com a secretari del Consell de Govern de l'ajuntament d'ocupar aquest càrrec des d'inicis de mandat. Una competència que ha estat molt criticada pel grup municipal del PSC, a l'oposició, perquè l'edil a banda de cobrar com a regidor i tinent d'alcalde també tenia una compensació per aquest càrrec.

A més, també ja no tindrà al seu càrrec la regidoria de Personal i per tant, també deixa de ser el representant municipal en diferents comissions i comitès. Entre ells hi ha la comissió paritària de presonal, la de formació, el comité de seguretat i salut, el comitè d'empresa, entre d'altres.

Totes aquestes competències ara passen a mans de l'alcalde de Vidreres Jordi Camps (CiU) que destaca que la decisió de la renúncia de Jordi Gómez com a secretari del Consell de Govern es va produir fa pocs dies i que el motiu és per motius personals i laborals, que li feien impossible seguir amb aquestes competències.

Pel què fa al tema que ha provocat que durant aquest mandat es conegués el paper de secretari del Consell de govern a Vidreres, la seva retribució per ser-ne el secretari, és un fet que ara queda abolit. I és que el batlle Jordi Camps assegura que no cobrarà pas cap tipus d'indemnització per fer de secretari d'aquest òrgan internet de l'ajuntament.

Cal recordar que el PSC durant aquest mandat ha estat criticant en cada plenari que Jordi Gómez cobrés per aquest fet així com també com a regidor i a segont tinent d'alcaldia.

Pel que fa a la regidoria de Personal que fins ara també tenia Gómez a les seves mans, aquesta també passa a ser competència de l'alcalde Jordi Camps. Una decisió que el batlle ja ha confirmat a través d'un decret d'Alcaldia i per tant, Gómez a partir d'ara a banda de la segona tinença d'alcaldia serà només regidor de Governació i Promoció Econòmica.