Després d'uns dies de xoc llegint l'actualitat política comarcal i descobrint cada dia més noms d'operacions policials, la darrera, Manga, vaig optar per anar a respirar una mica d'aire.

Després d'un bon esmorzar a Can Pujol, com no podia ser d'una altra manera tripa i peus i un porronet de vi -no ens passem que ja tenim una edat i els controls dels mossos són fotuts-, vaig optar per marcar-me una ruta turística. Em vaig aturar a Fogars de la Selva, interès turístic poc, tot i que hi tenen un interessant museu, però feia temps que no hi anava i és d'aquells municipis on es pot ben dir que s'ha creat un nucli del municipi on no hi havia hagut mai res, abans eren masies de pagès disseminades.

Em vaig aturar a Hostalric i em vaig enfilar a una de les muralles, la vista segueix essent impressionant. Llegeixo posteriorment al Diari de Girona que també el castell es podrà visitar i és de veritat una bona proposta.

La ruta la vaig acabar al migdia a Arbúcies, dinant amb un bon amic al restaurant Mams. El temps no donava per arribar-me fins a Montsoriu, ni a Breda, ni a Sant Hilari on feia setmanes que tampoc hi anava.

Una senzilla ruta, quatre pobles amb els seus encants, unes sinergies que sumades podrien donar bons resultats en uns moments en què el turisme segueix essent dels aspectes de l'economia que encara funcionen.