"La tragedia se mascaba en el ambiente", explica qualsevol relat de novel·la negra, més aviat barata, quan l'alcalde rep una moció de l'oposició i treu el seu revòlver... A partir d'aquí, es podria començar una novel·la de la qual desconec el final, perquè entre altres coses no està escrit. Josep Marigó, alcalde de Blanes, ha tret el revòlver: "si l'oposició només s'uneix per marcar paquet sobre "collonades", que em presentin una moció de censura". Ha dit darrerament al Diari de Girona.

Si per una simple proposta sobre reglamentació de mitjans de comunicació municipal s'ha de posar així, no t'explico què pot passar, quan les mocions que presentin no siguin "collonades", segons l'alcalde. Caldrà preguntar-ho al senyor Marigó, quan una moció o proposta de l'oposició passa de collonada a un altre nivell superior del qual desconec el nom.

Alcalde, no cal posar-se així, per "una collonada". Hi ha temes més importants, que els mitjans de comunició municipal, per cert, va ser el seu govern qui va tancar la tele, oi?, és que la memòria em comença a fallar.

Alcalde, diàleg, contactes, mà dreta i esquerra, i a més en un govern en minoria com en el que es troba, i després de la marxa d'una bona figura política del seu equip com la Lourdes Fàbregas, no pot anar de farol, pot treure el revòlver però em temo que al tambor de l'arma no hi ha cap bala i que l'oposició s'ho mira amb calma esperant quina serà la propera "collonada" amb la qual vostè tornarà a anar de farol, o potser no?