L'Ajuntament de Tossa de Mar i els restaurants que integren el col·lectiu de "La Cuina Tradicional Tossenca" posen en marxa una nova promoció que consisteix a aplicar un descompte del 15%, en horari de sopar, sobre els preus habituals a la carta durant 15 dissabtes de la temporada turística 2013. Per poder-se beneficiar d'aquests descomptes serà requisit indispensable que es realitzi prèviament la reserva al restaurant escollit, indicant el codi de promoció "SOPARS A TOSSA".

Els restaurants que hi participen són: Can Carlus, Can Pini, Capri, Castell Vell, Club Aire Libre, Cuina de l'Àvia, El Petit de Can Carlus, El Portal, l'Ajustada, l'Àncora, Marina, Minerva, Rem Vell, Sa Muralla, Santa Marta, Taverna de l'Abat, Túrsia, Víctor i Victòria. I els 15 dissabtes durant els quals s'aplicarà el 15% de descompte sobre els preus habituals de carta són els dies 6, 13, 20 i 27 d'abril; 4, 11, 18 i 25 de maig; 1 i 8 de juny; 7, 14, 21 i 28 de setembre; i 5 d'octubre.

Les persones que facin ús d'aquesta promoció es podran beneficiar d'un premi addicional, que consistirà en el sorteig de set estades d'una nit per a dues persones en els hotels Oasis Tossa i Tossa Mar, de quatre estrelles; els hotels Neptuno i Costa Brava, de tres estrelles; els hotels Capri i Tarull, de dues estrelles; i l'aparthotel Tossa Park, també de dues estrelles.

Per poder participar en el sorteig, només caldrà que els clients dels "SOPARS A TOSSA" omplin una butlleta que se'ls lliurarà en el mateix restaurant un cop hagin acabat de sopar. Hi haurà un sorteig el dia 10 de juny amb les butlletes que s'hagin presentat durant els mesos d'abril, maig i juny; i un altre el dia 7 d'octubre amb les butlletes dels mesos de setembre i octubre.