L'Ajuntament de Tossa de Mar ha contractat quatre veïns de la població, que ja es trobaven en situació de prestació mínima a l'atur, per arranjar carrers i eliminar barreres arquitectòniques a les voreres. La iniciativa busca un doble objectiu social donant feina a veïns que ho necessiten i disposant els carrers a les persones amb mobilitat reduïda.

La contractació per part de l'Ajuntament de Tossa és fruit del conveni signat amb el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). El consistori, doncs, ha contractat aquestes quatre persones durant els mesos d'abril i maig i en unes condicions "molt favorables", ja que, mitjançant conveni social, l'Ajuntament no haurà d'assumir-ne tot el salari, segons van informar ahir fonts municipals. Els ?contrac?tats són dos paletes i dos manobres que arranjaran rajoles i eliminaran barreres arquitectòniques dels carrers Barcelona i Enric Granados; i de les avingudes Costa Brava i de la Palma.

El regidor de Via Pública, Ramon Serra, que fa poques setmanes que és en el càrrec, va afirmar que "aquest arranjament beneficiarà sobretot veïns i turistes que van en cadira de rodes, que van en vehicles elèctrics o que empenyen cotxets amb infants". Serra també va destacar que "dins les possibilitats econòmiques que té l'Ajuntament, també és positiu el fet d'aconseguir donar feina a quatre persones que ja s'havien quedat en situació de prestació mínima de l'atur".