Un cotxe va atropellar un nen de dos anys que creuava un vial de la carretera de Lloret a Blanes (GI-682) ahir al migdia. Com a conseqüència, la criatura va rebre un cop al cap i una ambulància del SEM (Servei d'Emergències Mèdiques) el va traslladar fins a l'hospital comarcal de Blanes. Posteriorment, a causa de l'estat greu del nen, l'helicòpter medicalitzat del SEM el va evacuar fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Els fets es van produir al voltant de tres quarts d'una del migdia. El nen, que es diu Juu i és d'origen pakistanès, es trobava a la botiga que regenten els seus pares que és a tocar del mateix vial de la carretera de Lloret de Mar, al barri de Fenals. Tot d'una, segons fonts presencials, la criatura va sortir de dins el comerç i va travessar en el moment que passava un cotxe negre pel mateix indret. Es tracta del punt quilomètric 99, on hi ha a més de la botiga dels pares, una coneguda pastisseria així com d'altres botigues. La conductora del vehicle, una dona de Lloret que sol comprar a les botigues de la zona, no va poder fer res per evitar l'atropellament.

El nen va quedar ferit al cap i llavors, traslladat d'un centre l'hospitalari a un altre, segons van assegurar des del SEM. En les tasques d'emergències hi varen participar els Bombers de la Generalitat, la policia local de Lloret de Mar així com també dues ambulàncies i posterioment, es va mobilitzar l'helicòpter medicalitzat del SEM per traslladar la criatura fins al Trueta de Girona.