Més de 1.200 persones van assistir aquest diumenge a la jornada de sensibilització de les escoles bressol municipals que va tenir lloc al passeig de Mar de Blanes.

Les escoles bressol municipals i el Departament d'Educació de l'Ajuntament de Blanes van organitzar aquesta jornada amb l'objectiu de donar a conèixer a totes aquelles persones interessades en la tasca educativa que es realitzen diàriament als centres amb els infants i familiars.

Amb aquest objectiu, es van instal·lar 4 carpes, una per a cada centre i una quarta que incloïa una petita mostra del material de psicomotricitat de les escoles bressol.

La jornada volia aconseguir crear un espai de trobada on es pogués experimentar, preguntar i conèixer de més a prop la tasca que desenvolupen els professionals, i presentar les novetats d'aquest curs, que enguany implantarà l'idimoa anglès a tots els centres municipals.

L'experiència de diumenge es completarà amb jornades de portes obertes avui, dijous i dissabte a les escoles bressol municipals de Blanes.