Una de les ferides en un accident múltiple que es va produir dimarts a la tarda a Pals va morir durant la nit a l'hospital. La dona de 82 anys, Hermina S.H., era veïna de Palafrugell i passatgera davantera d'un dels vehicles que es van veure implicats en el sinistre.

L'accident es va produir a la carretera C-31 a l'altura de Pals cap a tres quarts de sis de la tarda i s'hi van veure implicats tres turismes. Dues dones que anaven en els cotxes van resultar ferides greus i van ser traslladades fins a l'hospital Josep Trueta de Girona i el tercer conductor va quedar ferit lleu. Com a conseqüència de la topada, la carretera va estar tallada durant gairebé dues hores.

Els Mossos encara investiguen els motius de la col·lisió per encalç entre els turismes. La passatgera finada va ser traslladada en helicòpter en estat crític a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va morir durant la nit de dimarts. La conductora del vehicle va resultar ferida de gravetat i va ser traslladada en ambulància al mateix centre hospitalari.

El xoc va provocar cues en aquesta via que uneix les comarques de l'Alt i el Baix Empordà i en les tasques d'emergència varen intervenir cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies i l'helicòtper del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit (SCT).

Xoc a Calonge amb un ferit

A l'autovia que uneix Girona amb Palafrugell (C-31) ahir el matí hi va haver una altra topada entre dos vehicles per encalç i es va saldar amb un ferit lleu i una persona il·lesa. L'accident es va produir al punt quilomètric 325 de la via i per causes que es desconeixen un cotxe va xocar contra un altre per encalç.

A causa del xoc, el turisme va sortir disparat i va fer voltes de campana al mig d'un dels carrils i el conductor va quedar atrapat dins el cotxe. L'altre vehicle, un tot terreny, va provocar algunes destrosses a la via com ara en una de les tanques i un senyal.

A conseqüència de la col·lisió entre els dos vehicles, un dels carrils en direcció Calonge va quedar tallat durant mitja hora. Però un cop es va retirar el turisme amb l'ajut d'una grua, un Ford Mondeo, el trànsit en aquesta àrea restringida va tornar quedar oberta a la circulació.