El grup de CiU de Tossa va criticar ahir que l'alcaldessa no els hagués comunicat la possible "solució" que ha trobat el govern municipal per al rebut de l'aigua discriminatori entre empadronats i no empadronats i considera que la proposta és "un greuge de gran magnitud".

Cal recordar que l'alcaldessa va avançar dimecres a Diari de Girona que han trobat una possible solució al rebut i és que les persones que acrediten un consum diari o constant poden tenir la tarifa d'empadronats, malgrat no ser-ho. El grup es va mostrar ahir molt molest perquè no se'ls hagués informat de la qüestió ni en la comissió informativa ni el ple de dimecres, tot i que els convergents ho van preguntar, i se n'hagin assebentat pels mitjans de comunicació. "CiU en el punt de l'aigua sí que va fer esment, però l'alcaldessa va quedar muda i va passar directament a la votació", van destacar des de l grup. CiU, però, ha fet gestions després de conèixer el cas i va assegurar ahir que "té informació per part de Sorea que l'alcaldessa en persona va demanar que aquells que viuen tot l'any a Tossa encara que no estiguin empadronats se'ls hi apliqui la tarifa com a empadronats". Un fet que CiU es considera "un greuge de gran magnitud" i afegeixen que "el tracte ha de ser igual per a tots".

Davant d'aquesta situació, CiU demana explicacions. "Des de CiU lamentem aquesta situació de greuge i discriminació cap als ciutadans de Tossa i demanem a l'alcaldessa que aclareixi a què es refereix quan parla de consum constant", va afirmar Imma Colom (CiU).