L'Ajuntament de Lloret de Mar ha adjudicat el manteniment de la nova piscina coberta de la localitat mentre no s'acabi el plec de clàusules i s'adjudiqui de manera definitiva la gestió de la instal·lació. Ja va recepcionar l'obra fa més de dos mesos i està treballant en el plec, que podria estar aprovat en poques setmanes i després es farien els tràmits per l'adjudicació. Mentrestant, però, cal que es vigilin les instal·lacions i es vagi fent funcionar tota la maquinària, perquè tot es mantingui correctament.

L'Ajuntament de Lloret va recepcionar l'obra totalment acabada a finals de gener i durant les setmanes següents es va fer càrrec del manteniment de la instal·lació des del mateix consistori. Poques setmanes després, però, ha decidit adjudicar aquestes tasques mentre no licita l'explotació. El Govern municipal, doncs, ha adjudicat les tasques de vigilància i manteniment per un període màxim de cinc mesos, tot i que si s'adjudica abans la gestió -com així està previst- el contracte s'extingiria directament. L'aprovació es va fer en una Junta de Govern al mes de març.

La primera tinent d'alcalde i regidora d'Esports, Ester Olivé, va explicar que el plec per adjudicar la gestió "està molt avançat" i va afegir que s'aprovarà "en breu", tot i que no va voler posar una data concreta. De fet, la intenció del govern és passar-lo a l'oposició perquè hi pugui dir la seva i això podria endarrerir una mica el procés. Olivé va destacar, a més, que "un cop estigui aprovat el plec, l'adjudicació podria estar enllestida en uns tres mesos". Així, doncs, ?podria obrir-se al públic cap a l'estiu.

Olivé va destacar també que a banda de vigilar i mantenir la piscina, des del Govern municipal també volen que es vagin fent proves a les instal·lacions perquè tot funcioni correctament quan aquesta es posi definitivament en funcionament per als usuaris, que serà quan s'adjudiqui la gestió.

La piscina és una de les darreres grans instal·lacions que l'actual Govern vol posar en marxa, després d'acabar el nou teatre i la Casa de la Cultura. L'equipament té més de 8.200 metres quadrats i les dimensions de la piscina són pròpiament olímpiques -50 x 25 metres-. Compta, a més, amb dues passarel·les mòbils amb les quals es pot dividir en tres.

L'Ajuntament considera que pot ser un nou atractiu de la vila, especialment per al turisme. De fet, la selecció del Japó i alguns turoperadors ja s'hi han interessat.