Comencen les obres de reparaciˇ del pont de la CerÓmica d┤Olot

30.04.2013 | 00:00

L'Ajuntament d'Olot ha programant l'inici de les obres de rehabilitaciˇ del Pont de la CerÓmica pel proper dilluns, dia 6 de maig. EstÓ situat a l'accÚs de la ciutat per la carretera de Sant Joan de les Abadesses. La previsiˇ Ús que les obres s'allarguin durant 4 setmanes. L'acciˇ Ús una conseqŘŔncia d'un accident ocorregut el 16 de gener, quan un camiˇ grua va quedar ancorat a la part inferior del pont. El xoc va malmetre les bigues, cosa que ha retardat l'inici de les obres. La causa Ús que per les seves dimensions han hagut de fer bigues expresses. Durant els darrers mesos, el trÓnsit de vehicles per sobre el pont ha continuat en un sol sentit, cap al pla de Dalt, i la de sota el pont es fa en normalitat, per tots dos sentits.
En canvi, la previsiˇ Ús que el pas de vehicles per sota el pont (Avinguda dels Reis Cat˛lics-carretera de Sant Joan) i per sobre el pont (carretera de RiudaurÓ) es talli les 4 setmanes que duraran les obres.
Pel que fa al pas de vianants per sota el pont es tancarÓ les 4 setmanes i per sobre el pont es tancarÓ entre el 6 de maig i el 17 de maig (2 setmanes). A partir del 18 de maig, en funciˇ de les obres, s'autoritzarÓ el pas de vianants per sobre del pont.
En tant que itineraris alternatius per a l'entrada al nucli urbÓ l'Ajuntament aconsella entrar a l'Avinguda Europa i accedir al Pla de Dalt des d'on es pot arribar al carrer Pou del Glaš i a l'Avinguda Reis Cat˛lics.
Per la sortida assenyala seguir els carrers: Pare Roca, Montsalvatge, Pintor Domenge, Bisbe Serra, Vescomptat de Bas, carretera Sant Joan i rotonda avinguda Europa. Un altre Ús per a Montolivet-Pla de Dalt a travÚs dels carrers: Joaquim DanÚs, Geranis, Pla de Dalt, Pa´sos Catalans fins a la rotonda de l'avinguda Europa.

Enllašos recomanats: Premis cinema