La Guàrdia Civil ha detingut un home de nacionalitat italiana per intentar passar per la frontera fins a 44 quilos de marihuana amagats en maletes dins d'un autobús. En concret, agents de la Secció Fiscal de la Jonquera estaven fent un control a la zona i van procedir a realitzar una inspecció en un autobús de línia regular que sortia d'Espanya en direcció a França.

En el moment de l'escorcoll policial, els policies van trobar a la bodega del vehicle aturat a la frontera fins a tres maletes amb una substància que va donar positiu a la marihuana, en total s'hi van trobar fins a 44 quilos d'aquesta substància estupefaent.

Un cop els agents de la Guàrdia Civil van comprovar a qui pertanyien les maletes on s'havia trobat la marihuana, van procedir a la detenció del propietari, R.L de 47 anys i de nacionalitat italiana. En concret, se l'acusa d'un presumpte delicte contra la salut.

Un cop detingut, els policies van instruir les diligències dels fets. I tot seguit, aquestes van ser posades a disposició judicial del titular del jutjat d'instrucció de guàrdia de la ciutat de Figueres juntament amb l'home detingut, RL de 47 anys i de nacionalitat italiana ,i la substància intervinguda.