Els Mossos d'Esquadra contiuen buscant l'agent de la comissaria d'Olot desaparegut des de divendres. La recerca activa, en la qual ahir a la tarda participaven quatre patrulles del cos policial es va centrar a la zona del volcà d'Aigua Negra, que es troba en terme municipal de Sant Joan les Fonts.

Malgrat que els Mossos segueixen fent la recerca de David Piella, de 34 anys i resident a la Canya (la Vall de Bianya), en canvi, Servei d'Emergències Mèdiques, Agents Rurals i Policia Local d'Olot van donar ahir per acabada la cerca activa del mosso d'esquadra d'Olot. Fonts de Bombers de la Generalitat va informar que els seus efectius en canvi, ja no treballen sobre el terreny des de dissabte al vespre i la reprendran, quan hi hagi més indicis que indiquin on es pot trobar el desaparegut.

Malalt de depressió, David Piella, va ser trobat a faltar per la seva esposa divendres passat al migdia, quan no va tornar a dinar. A més, va trobar una nota que la va fer alertar la Policia. Al cap de poca estona, es va activar un dispositiu que va rastrejar les zones properes a la Canya, on viu el matrimoni: Olot, la Vall de Bianya i Sant Joan les Fonts. Progressivament el dispositiu es va ampliar als termes de Montagut i Oix, Besalú i Santa Pau. No van trobar rastres d'ell, ni del vehicle amb el qual havia sortit de casa: un Seat León gris plata, amb matrícula 1086-BTV.

Van seguir el sistema 3G del mòbil encès i es van dirigir a una zona que volta la carretera de l'accés al santuari de la Mare de Déu del Mont. Ahir, els habitants de les masies més properes al santuari indicaven haver visualitzat vehicles de bombers i l'helicòpter, però no van veure ni Piella, ni el seu vehicle.La Policia Local d'Olot va susprendre la protesta d'ahir en solidaritat amb l'agent desaparegut.