La collada de Toses va quedar tallada durant gairebé dues hores ahir a mig matí per retirar un camió accidentat i que va perdre la seva càrrega a l'alçada del Planoles. El vehicle es va accidentar durant la matinada de dimarts tot sol al voltant de tres quarts de quatre de la matinada a la N-260 per causes que es desconeixen, segons van informar Bombers de la Generalitat que van assistir l'accident. El conductor, malgrat la sortida de via, va resultar il·lès del sinistre. El vehicle transportava fruita i se'l va retirar ahir el matí, quan es va procedir a tallar la collada de Toses, una via molt transitada en aquelles hores.

El tall de trànsit va provocar retencions en aquesta àrea del Ripollès des d'un quart d'onze del matí fins passats tres quarts de dotze del migdia. En concret, a causa de la retirada del vehicle, la collada de Toses es va tallar en diferents àrees de la N-260, segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit (SCT).

En primer terme a l'alçada de Planoles, on es va retirar el vehicle pesant que s'havia accidentat però també, a l'alçada de Ribes de ?Freser en direcció a Alp i a l'alçada de Toses, en direcció a Ripoll, dos dels accessos a aquesta collada.

Per altra banda, també es va ?accidentar un turisme, un Peugeot 206, ahir al matí a la N-141, ?coneguda com a carretera de la Vergonya. En concret, el vehicle tot sol es va desviar en un revolt a ?l'alçada del Pou del Glaç de Vilanna i va sortir de la via. Fins al lloc dels fets s'hi varen desplaçar els Mossos d'Esquadra, Bombers i el SEM.