Canvien les canals de l´edifici del Consell del Ripollès

01.05.2013 | 00:00

El Consell Comarcal del Ripollès ha començat les obres de millora de l'edifici de la seva seu, ubicada a la cruïlla del carrer Progrés amb el carrer del Ter a Ripoll. L'acció es fa a través d'una bastida que permet la substitució de les velles canals de desguàs. Es tracta d'un equipament centenari que el temps havia malmès i provocava filtracions d'aigua. Ara, n'hi posen unes de galvanizades.
A més de canals noves, els operaris fixaran les fustes que les subjecten i fixaran pedres de la façana. La intenció és millorar l'immoble per qüestions de seguretat internes i externes. Segons fonts del Consell Comarcal, les obres no afecten l'accés dels usuaris al servei públic. Indiquen que les atencions es fan per l'entrada del carrer Progrés.
La previsió és que les obres durin, aproximadament, un mes i mig.

Enllaços recomanats: Premis cinema